zaterdag 24 november 2012

Menu 3-9 december

Maandag (dag 43):
Intro: munt
Rotatie: sap met wei/yoghurt, sla, komkommer, munt
Ontbijt: gebakken banaan met kokosroom en honing-rozijntjes en kokosshake (rest kokosmelk, kokosolie, eierdooier, banaanmoes)
Snack: erwtensoep
Lunch: restjes courgettepasta bolognese
Snack: kippensoep
Avondetenkipkroketjes (knoflook toevoegen als 'seasoning') met honing-mosterd met sperziebonen en sla
Snack: bouillon
B&F: pannenkoeken
A: kipkroketjes en sperziebonen

Dinsdag (dag 44):
Intro: paprika
Rotatie: pompoen
Ontbijt: appelmoes, creme fraiche en roerei en avocado
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes kipkroketjes met sperziebonen
Snack: pompoensoep
Avondeten: erwtensoep
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes, rode pasta
A: erwtensoep

Woensdag (dag 45):
Intro: kool
Rotatie: wortelsap met wei/yoghurt/bleekselderij/kool
Ontbijt: sla, avocado, ontbijtspek
Snack: champignonsoep
Lunch: Thaise kippensoep (zonder vissaus)
Snack: bouillon
Avondeten: gemarineerde zalm met spinazie, avocado, augurkschijfjes en dillemayo
Snack: bouillon
B&F: hartige taart
A: ook zalm

Donderdag (dag 46):
Intro: yoghurt
Rotatie: pompoen & sap met wei/yoghurt/sla/komkommer
Ontbijt: kippensoep
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: gemarineerde zalm met spinazie
Snack: pompoensoep
Avondeten: honing-mosterdburgers met bloemkool met honing-gember-appelchutney (zonder peper, amandel, ananas, citroen)
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes, pizza
A: honing-mosterdburgers

VOORBEREIDEN: salsa maken

Vrijdag (dag 47):
Intro:
Rotatie:
Ontbijt: appel-kokospannenkoek met appel-bosbessenmoes en kokosshake (restjes kokosmelk, kokosolie, eierdooier, appel-bosbessenmoes)
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: honing-mosterdburgers met bloemkool met honing-gember-appelchutney
Snack: erwtensoep
Avondeten: visfilet met mosterd uit de oven en courgette
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, vis
A: visfilet met mosterd uit de oven en courgette

Zaterdag (dag 48):
Intro: peper
Rotatie: wortelsap met wei/yoghurt/bleekselderij/kool/spinazie
Ontbijt: gebakken banaan met kokosroom en honing-bosbessen
Snack: champignonsoep
Lunch: kalkoen en bacon club salad
Snack: kippensoep
Avondetencasserole met erwtjes
Snack: bouillon
B&F: -
A: -

Zondag (dag 49):
Intro: appel in sap
Rotatie: sap met wei/yoghurt, sla, komkommer/munt/bietjes
Ontbijt: creme fraiche, roerei, spek en avocado
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes casserole
Snack: pompoensoep
Avondeten taco's (gehakt en tomaat uit blik) in slawrap met zelfgemaakte tacokruidencrème fraiche, guacamole (avocado/knoflook) en salsa
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, pizza
A: taco's

melkproducten: kefir (maandag), kaas
munt en kool door sap, daarna bietjes en rauw fruit

Stage 5:
fruit door sap
rauwe sla met komkommer

Stage 6:
Rauw fruit en honing
Zoete snacks

nachtschades

Geen opmerkingen:

Een reactie posten