maandag 12 november 2012

Menu 13-18 november

Dinsdag (dag 23):
Intro: -
Ontbijt: breakfast sausage en roerei en boter
Snack: champignonsoep
Lunch: restjes kippenpootjes met broccoli
Snack: pompoensoep
Avondeten: zalm met courgette en prei
Snack: bouillon
B&F: shoarma
A: erwtensoep

Woensdag (dag 24):
Intro: creme fraiche
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: restjes zalm met courgette en prei
Snack: pompoensoep
Avondeten: casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, rode pasta
A: casserole met varkensvlees en erwtjes

Donderdag (dag 25):
Intro: biokult
Ontbijt: roerei met avocado en gebakken ui
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: pompoensoep
Avondeten: honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes
A: honing-mosterd burgers met sperziebonen

Vrijdag (dag 26):
Intro: kokosmeel
Ontbijt: kokospannenkoek (kokosmeel (ei, 1 eetlepel kokosmeel per ei, pompoenpuree, en boter)
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: pompoensoep
Avondeten: worst met bloemkool
Snack: bouillon
B&F: feestje Fiene
A: erwtensoep

Zaterdag (dag 27):
Intro: appelmoes
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: worst met bloemkool
Snack: pompoensoep
Avondeten: gegrilde sardines met courgette
Snack: bouillon
B&F: hartige taart
A: gegrilde sardines met courgette

Zondag (dag 28):
Intro: komkommer
Ontbijt: gebakken spek met roerei
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes gegrilde sardines met courgette
Snack: pompoensoep
Avondeten: gehaktballetjes met ui en broccoli
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, pizza
A: pizza

Voorbereiden (in het weekend voor komende week):
- Pompoensoep (4 porties)
- Erwtensoep (2 snackporties, 1 avondeten portie)
- Gefermenteerde vis



melkproducten
kokosmeel
pompoenpittenmeel


Stage 5:
appelmoes
fruit door sap
rauwe sla met komkommer

Stage 6:
Rauw fruit en honing
Zoete snacks

nachtschades


Breakfast Sausage
3 lbs ground beef
2 cloves garlic, crushed
1⁄4 inch ginger, grated or diced
Combination of fresh basil, parsley, cilantro, or other fresh herbs, finely chopped, 2-6 tablespoons
1 teaspoons sea salt
Combine beef with seasonings, form into patties, and fry in a pan or simmer in stock until cooked through.

Stock and Onion Gravy
This stock and onion gravy is a great way to sneak broth in! Like the herbed olive oil, it’s easy to spoon over meats and vegetables.

1 pot chicken stock
6 onions, peeled and sliced 1 teaspoon sea salt

Simmer onions in chicken stock, covered, until onions are soft. Add 1 teaspoon sea salt and puree with an immersion blender. Remove lid and reduce over low heat until desired consistency (reduced by half is good). Store in glass jars in the fridge and spoon over meats, add to scrambled eggs, and use to sauté veggies in.

Dag 4: 1x ei, rosbief met pompoen en ui en knoflook, broccolisoep, bloemkoolsoep met gehaktballetjes

Dag 5: 2x ei, kippensoep, gehakt met ui en knoflook en bloemkool, bloemkoolsoep restjes
zaDag 6: 3x ei, kippensoep, ossenstaartsoep, pompoen met gehakt casserole, pompoensoep, ossenstaart met gebakken ui

zonDag 7: 4x ei, courgette soep, kip met courgette, pompoensoep
maDag 8: 5x ei, gefermenteerde vis, sour cream, zachtgekookt ei, wortelsoep, gehaktballetjes met bloemkool en wortel, pompoensoep
diDag 9: pannenkoek, ghee, gehakt met ui en knoflook en bloemkool, ossenstaartsoep
woDag 10: walnoten, sour cream zonder zalm proberen, gehakt met ui/bloemkool, ossenstaartsoep, walnotenpannenkoek en roerei met in bouillon gebakken ui, uiensoep, kip met broccoli
doDag 11: avocado, 2x gekookt ei, pompoensoep, roerei met avocado met in bouillon gebakken ui, uiensoep, ossenstaartsoep

vrijDag 12: Intro: gefermenteerde vis, zuurkool. Menu: walnotenpannenkoeken, pompoensoep, ???, gefermenteerde vis, kip met pompoen en ui
zaDag 13: Intro: amandelnotenpasta. Menu: kippensoep, kokosolie/amandelpasta snack, kippensoep, gefermenteerde vis, gehakt met ui en knoflook en bloemkool
Stage 4:
zonDag 14: Intro: ghee, wortelsap. Menu: ossenstaartsoep, pompoensoep, roerei (alleen eigeel) met avocado en gebakken courgette, gefermenteerde vis, zalm uit de oven met gebakken groente
maDag 15: Intro: creme fraiche. Menu: amandelpannenkoeken, pompoensoep, roerei met avocado met creme fraiche en gebakken prei, gefermenteerde vis, geroosterde kip met groente
diDag 16: Intro: yoghurt, olijfolie. Menu: wortelsap, 2x gekookt ei, pompoensoep, kippensoep, gefermenteerde vis, pompoenfrietjes met biefstuk en groente
woDag 17: Intro: notenbrood. Menu: notenbrood, wortelsap, 1x gekookt ei, pompoensoep, restjes pompoenfrietjes en biefstuk met in bouillon gebakken ui, uiensoep, ???
doDag 18: Intro: ghee. Menu: amandelpannenkoeken en 1/2 avocado, kokosolie/amandelpasta snack en champignonsoep, kippensoep, ossenstaartsoep, gehaktballetjes met groente

Stage 4:
vrijDag 19: Intro: wortelsap. Menu: wortelsap en amandelpannenkoeken, kokosolie/amandelpasta snack en kippensoep, restjes gehaktballetjes met 2/3 avocado, pompoensoep, karbonaadje met sperziebonen
zaDag 20: Intro: roerei. Menu: wortelsap en kippensoep, ossenstaartsoep, roerei met 3/4 avocado, champignonsoep, casserole met varkensvlees en erwtjes
zoDag 21: Intro: olijfolie. Menu: wortelsap met breakfast sausage (zie hieronder) en roerei, pompoensoep, restjes casserole met avocado, pompoensoep, ossenstaartsoep
maDag 22: Intro: boter. Menu: wortelsap en amandelpannenkoeken, champignonsoep, kippensoep, pompoensoep, kippenpootjes met broccoli

Geen opmerkingen:

Een reactie posten