dinsdag 13 november 2012

Menu 19-25 november

Maandag (dag 29):
Intro: sla
Ontbijt: breakfast sausage en roerei en boter
Snack: erwtensoep
Lunch: restjes gehaktballetjes met gebakken ui en broccoli
Snack: bloemkoolsoep met spekjes
Avondeten: kippenpootjes met broccoli
Snack: bouillon
B&F: bolletje, kip
A: ook kip

Dinsdag (dag 30):
Intro: wortelsap
Ontbijt: kokospannenkoek
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes kippenpootjes met broccoli
Snack: pompoensoep
Avondeten: erwtensoep
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes
A: erwtensoep

Woensdag (dag 31):
Intro: -
Rotatie: komkommer
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: haring met augurkschijfjes
Snack: bloemkoolsoep met spekjes
Avondeten: casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, rode pasta
A: casserole met varkensvlees en erwtjes

Donderdag (dag 32):
Intro: kokosmelk
Rotatie: sla
Ontbijt: roerei met avocado en gebakken ui
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: pompoensoep
Avondeten: honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes, pizza
A: honing-mosterd burgers met sperziebonen

Vrijdag (dag 33):
Intro: banaan
Rotatie: wortelsap met wei
Ontbijt: kokospannenkoek (kokosmeel (ei, 1 eetlepel per ei, pompoenpuree, en boter)
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: erwtensoep
Avondeten: worst met bloemkool
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, gebakken vis
A: gebakken vis

Zaterdag (dag 34):
Intro: rozijntjes
Rotatie: komkommer
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: restjes worst met bloemkool
Snack: pompoensoep
Avondeten:  biefstuk met geroosterde pompoen met citroenmayo
Snack: bouillon
B&F: pannenkoeken
A: biefstuk met geroosterde pompoen

Zondag (dag 35):
Intro: bosbessen
Rotatie:
Ontbijt: gebakken spek met roerei
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes biefstuk met geroosterde pompoen met citroenmayo
Snack: pompoensoep
Avondeten: gehaktballetjes met gebakken ui en broccoli
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, pizza
A: pasta carbonara

Voorbereiden:
Leverpaté: zie recept BTVC

melkproducten: kefir, kaas
kokosmelk
tomaat
spinazie

Stage 5:
appelmoes
fruit door sap
rauwe sla met komkommer

Stage 6:
Rauw fruit en honing
Zoete snacks

nachtschades


Stock and Onion Gravy
This stock and onion gravy is a great way to sneak broth in! Like the herbed olive oil, it’s easy to spoon over meats and vegetables.

1 pot chicken stock
6 onions, peeled and sliced 1 teaspoon sea salt

Simmer onions in chicken stock, covered, until onions are soft. Add 1 teaspoon sea salt and puree with an immersion blender. Remove lid and reduce over low heat until desired consistency (reduced by half is good). Store in glass jars in the fridge and spoon over meats, add to scrambled eggs, and use to sauté veggies in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten