Maandag (dag 29):
Intro: sla
Ontbijt: breakfast sausage en roerei en boter
Snack: erwtensoep
Lunch: restjes gehaktballetjes met gebakken ui en broccoli
Snack: bloemkoolsoep met spekjes
Intro: sla
Ontbijt: breakfast sausage en roerei en boter
Snack: erwtensoep
Lunch: restjes gehaktballetjes met gebakken ui en broccoli
Snack: bloemkoolsoep met spekjes
Avondeten: kippenpootjes met broccoli
Snack: bouillon
B&F: bolletje, kip
A: ook kip
Snack: bouillon
B&F: bolletje, kip
A: ook kip
Intro: wortelsap
Ontbijt: kokospannenkoek
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes kippenpootjes met broccoli
Snack: pompoensoep
Avondeten: erwtensoep
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes
A: erwtensoep
Woensdag (dag 31):
Intro: -
Rotatie: komkommer
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: haring met augurkschijfjes
Snack: bloemkoolsoep met spekjes
Avondeten: casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, rode pasta
A: casserole met varkensvlees en erwtjes
Donderdag (dag 32):
Intro: kokosmelk
Rotatie: sla
Ontbijt: roerei met avocado en gebakken ui
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes casserole met varkensvlees en erwtjes
Snack: pompoensoep
Avondeten: honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: bouillon
B&F: bakworstjes, pizza
A: honing-mosterd burgers met sperziebonen
Vrijdag (dag 33):
Intro: banaan
Rotatie: wortelsap met wei
Ontbijt: kokospannenkoek (kokosmeel (ei, 1 eetlepel per ei, pompoenpuree, en boter)
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes honing-mosterd burgers met sperziebonen
Snack: erwtensoep
Avondeten: worst met bloemkool
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, gebakken vis
A: gebakken vis
Zaterdag (dag 34):
Intro: rozijntjes
Rotatie: komkommer
Ontbijt: kippensoep
Snack: champignonsoep
Lunch: restjes worst met bloemkool
Snack: pompoensoep
Avondeten: biefstuk met geroosterde pompoen met citroenmayo
Snack: bouillon
B&F: pannenkoeken
A: biefstuk met geroosterde pompoen
Zondag (dag 35):
Intro: bosbessen
Rotatie:
Ontbijt: gebakken spek met roerei
Snack: ossenstaartsoep
Lunch: restjes biefstuk met geroosterde pompoen met citroenmayo
Snack: pompoensoep
Avondeten: gehaktballetjes met gebakken ui en broccoli
Snack: bouillon
B&F: schnitzel, pizza
A: pasta carbonara
Voorbereiden:
Leverpaté: zie recept BTVC
melkproducten: kefir, kaas
kokosmelk
tomaat
spinazie
Stage 5:
appelmoes
fruit door sap
rauwe sla met komkommer
Stage 6:
Rauw fruit en honing
Zoete snacks
nachtschades
Stock and Onion Gravy
This stock and onion gravy is a great way to sneak broth in! Like the herbed olive oil, it’s easy to spoon over meats and vegetables.
1 pot chicken stock
6 onions, peeled and sliced 1 teaspoon sea salt
Simmer onions in chicken stock, covered, until onions are soft. Add 1 teaspoon sea salt and puree with an immersion blender. Remove lid and reduce over low heat until desired consistency (reduced by half is good). Store in glass jars in the fridge and spoon over meats, add to scrambled eggs, and use to sauté veggies in.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten