zondag 20 januari 2013

Menu 21-27 januari

Maandag:
Rotatie: sap: wortel/kool/bietjes/mango
Ontbijt: appelmoes, creme fraiche en roerei en avocado
Snack: pompoensoep
Lunch: kliekjes vis met prei en kokos
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: mosterd karbonaadjes met sperziebonen en komkommersalade
B&F: pannenkoeken

Dinsdag:
Rotatie: sap: appel/bleekselderij
Ontbijt: gebakken banaan met kokosroom
Snack: erwtensoep
Lunch: kliekjes mosterd karbonaadjes
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: Griekse kip met wraps
B&F: shoarma

Woensdag:
Rotatie: sap: sla/komkommer/druiven
Ontbijt: gebakken ei met spek
Snack: kippensoep
Lunch: restjes kip wraps
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: worstjes met bloemkool en appel-rozijnenchutney
B&F: hamburgers

Donderdag:
Rotatie: sap: wortel/kool/bietjes/mango
Ontbijt: sla, avocado, ontbijtspek
Snack: pompoensoep
Lunch: kliekjes worstjes met bloemkool
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: mosselen met geroosterde pompoen
B&F: shoarma

Vrijdag:
Rotatie: sap: appel/bleekselderij
Ontbijt: gebakken ei met spek
Snack: kippensoep
Lunch: sla met tonijn
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: kip met broccoli
B&F: bakworstjes, kip

Zaterdag:
Rotatie: sap: sla/komkommer/druiven
Ontbijt: gebakken banaan met kokosroom en honing-bosbessen
Snack: knolselderijsoep
Lunch: kliekjes kip met broccoli
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: lamsbout
B&F: schnitzel, pizza

Zondag:
Rotatie: sap: wortel/kool/bietjes/mango
Ontbijt: creme fraiche, roerei, spek en avocado
Snack: erwtensoep
Lunch: kliekjes lamsbout
Snack: sap en taart/fruit
Avondeten: honing-mosterd burgers
B&F: schnitzel, rode pasta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten